Фирмата ни е основана в началото на 2014 година. Специализирани сме в изграждането на индустриални подови настилки от шлайфан и ресан бетон.Макар да сме млада компания, притежаваме висококвалифициран персонал със значителен опит от над 15 години, придобит при строителните групи „Индъстриал Флоорс ЕООД“ и „Нафтекс Инженеринг АД „.

ДжигиБетон в сферата на строителството разработва цялостни решения и продукти за индивидуални проекти и специфични нужди. Покриваме нуждите във всички браншове на леката и тежката промишленост, като разработваме решения в сферата на индустриалните подове. Също така предлагаме и специални индустриални покрития като шлайфан и ресан бетон, които се полагат изключително бързо. Ние оказваме пълна подкрепа на клиентите си при определяне на нуждите им. Оразмеряваме и проектираме фугови и безфугови индустриални бетонни настилки. Консултираме с клиентите при избора им на подходяща настилка. Контролираме и съблюдаваме спазването на технологията на работа при комплексното изграждане.

полагане

Илиев Корект ЕООД - град Шумен

Екип

Защо Шлайфан бетон от Джиги-79 ЕООД ?

Един от най-добрите в България, предлагаща качествена и практична бетонна настилка, която подобрява осветеността и светлината. За нас на първо място стои доверието.
Ето защо се стремим да създаваме не просто връзки с клиентите,а приятелства и дългосрочни партньорства.

Защо Ресан бетон от Джиги-79 ЕООД ?

Тези настилки притежават изключителни характеристики като надрасканото покритие против хлъзгане. Идеални са за големи пространства и обществени места, затова са толкова предпочитани и лесни за поддръжка.